13.4. oli taidon SM-kisat, joihin valmistautuminen ei mennyt aivan suunnitemien mukaan työkiireiden ja flunssan takia. MUTTA päätin, ettei tämä saa pilata kisavalmistautumista. Päätin, että keskityn hyvän fiiliksen ja omien suoritusten hiomiseen hieman eri kantilta kuin ennen. Liikesarjaan olin miettinyt uudenlaista rytmitystä uusien hengitysten avulla ja ahrjoittelin liikesarjan osia ajatuksella ennen kisoja. Tarkoituksena oli myös tehdä kokonaissuorituksia, mutta tämä jäi toteutumatta, koska jouduin priorisoimaan kehon palautumisen ja tuntemukset. Tämä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi, koska en myöskään sitten pilannut hyvää fiilistä heikolla suorituksella ennen kisoja. Joukkueliikesarja aolimme harjoitelleet syksystä saakka hyvin hajanaisesti, mutta päätimme heti alusta, että vauhti tulee olemaan kova ja rytmi oli selkeä kaikille. Keskityimme vain yhteiseen rytmiin ja annoimme mennä sen kummemmin ajattelematta mitään. Homma sujui todella hyvin ja voitimme! Tämä oli maailman paras aloitus kisapäivään!

Henkilökohtainen liikesarja sujui myös suunnitelman mukaan. Jouduin joka välissä kyllä hakemaan tiukasti keskittymisen omaan suoritukseen ja tekemiseen. Monesti ajatukseni harhailevat vastustajaan ja muuhun, jolloin oma suoritus kärsii. Nyt keskityin vain omaan suoritukseeni ja asenteeseen. Tämä onnistui ja voitin yhden kaikista kovimman vastustajani omien odotustenikin vastaisesti. Finaalia ennen oli pitkähkä tauko ja sen jälkeen uudelleen keskittyminen vei voia todella paljon. Tämä heijastui negatiivisesti henkilökohtaisiin otteluihin, jotka menivät selviytymistaiteluna. Vasta joukkueotteluun sain hyvän fiiliksen ja fokuksen takaisin ja ne sujuivatkin todella hyvin. 

Kaiken kaikkiaan jatuksiin jäi, että täytyy treenailla kroppaa taas hieman suunnitelmallisemmin kuntoon, jotta kokonainen kisapäivä ei ala painamaan näin paljoa. Ja otteluun täytyy löytää jotain, millä saan itseni syttymään heti alkuun. Näitä jään työstämään seuraavaa kautta varten. Pitkän kisapäivän päätteeksi olo oli todella tyhjä, mutta mieli iloinen. On se vaan silti kivaa! :)

Keskittymistä: 

IMG_0273-normal.jpg

Suorituksen jälkeistä rentoutumista ja hyvää kisafiilistä: 

IMG_0314-normal.jpg